Juleferien er slut og et spændende år venter forude

Juleferien er slut, og der er en masse at tage fat på 🙂

Jeg knokler med hjemmesiden her, der er meget at lære og jeg prøver lidt frem og tilbage for at få en fin hjemmeside ud af det.                                                                                       I det nye år skulle den gerne være klar, samt give et godt overblik over hvad jeg kan tilbyde i Hunde knytteriet. Der vil selvfølgelig altid være rettelser og tilføjelser af nye ting løbende men størstedelen og selve skabelonen burde være på plads 🙂

Snuffelmats/snusemåtterne aktivitets måtterne , kært barn har mange navne 😉  Har været en kæmpe succes. Det har været så dejligt med den store efterspørgsel på måtterne, og jeg glæder mig til at kunne sende en masse måtter ud i det nye år til nogle heldige hunde.

Jeg elsker at knytte, og være kreativ, at lave noget til hundene er det jeg brænder for.           Så halsbånd og liner bliver der også lavet en masse af.

Har allerede en masse ideer for det nye år, og glæder mig til at dele dem med jer når jeg når så langt 🙂

Følg med på min facebook side https://www.facebook.com/Hundeknytteriet/   for de sidste nyheder og billeder 🙂

Mange kærlige hilsener fra Linda Sørensen

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.